Het product is in je winkelmandje geplaatst

 Hairextensions voor de laagste prijs     Koop op afbetaling     Snelle bezorging     Gratis verzending van alle bestellingen voor meer dan € 100     30 dagen tevredenheidsgarantie     Gratis retourneren

OVER ONZE HAIREXTENSIONS

Wij verkopen hairextensions van single drawn, echt indiaas Remy-haar.
 

HET VERSCHIL TUSSEN REMY EN NIET-REMY
Al het haar dat wij verkopen is Remy-haar. Remy betekent dat alle haren dezelfde kant op liggen en daardoor ontstaat er minder wrijving tussen de haren en zal het haar minder snel klitten dan hairextensions die niet van Remy-haar zijn. Haar dat niet van Remy is, is tweedekeushaar dat door elkaar verzameld wordt en daardoor een minder mooi en minder natuurlijk resultaat geeft als echte Remy-hairextensions.


HET VERSCHIL TUSSEN SINGLE DRAWN EN DOUBLE DRAWN
Single drawn haar wordt bij de wortel geknipt en is daarom net als je eigen haar dikker bij de wortel dan aan de punt. Double drawn-hairextensions zijn zowel bij de wortel als aan de punt geknipt, waardoor alle haren in principe even lang zijn. De hairextensions en de meeste haarstukjes die wij verkopen zijn single drawn.


ORIGINAL HAIREXTENSIONS
We hebben ervoor gekozen om Indiaas haar te verkopen, omdat dit haar sterk lijkt op Europees haar. Indiase vrouwen staan bekend om hun mooie, sterke haar. Daarom is Indiaas Remy-haar ideaal om hairextensions van te maken.

Het aanbod van haar uit India is groot, omdat het gebruikelijk is dat Indiërs hun haar verkopen of weggeven.

De meeste Indiërs hebben donker haar, maar met de huidige verfmethoden kunnen onze fabrieken blonde hairextensions aanbieden van zeer goede kwaliteit en met een prachtig resultaat. Onze fabrieken kopen onbehandeld haar uit India, dat daarna verpakt wordt en rechtstreeks aan ons gestuurd wordt zonder tussenpersonen. 

PREMIUM HAIREXTENSIONS

Hairextensions van premium kwaliteit zorgvuldiger zijn geselecteerd en een spaarzamere behandeling in de fabriek hebben ondergaan. Hierdoor voldoen ze aan een hogere standaard.

KRULLEND/GOLVEND HAAR
Krullende en golvende hairextensions worden in speciale vormen onder hoge temperaturen gemaakt. Hierdoor wordt het haar iets meer aangetast. Daarom zijn golvende hairextensions van een iets mindere kwaliteit dan steil haar. Wij adviseren daarom om steil haar te kopen en het zelf te krullen.

Bij Delightful Hair krijg je een net zo mooie kwaliteit als bij welke andere winkel dan ook. Het enige verschil is dat wij het haar rechtstreeks van de fabriek kopen, waardoor wij de prijzen heel laag kunnen houden.

Welkom bij Delightful Hair!