Het product is in je winkelmandje geplaatst

 Hairextensions voor de laagste prijs         Koop op afbetaling         Snelle bezorging         30 dagen tevredenheidsgarantie         Gratis retourneren

OVER ONZE HAIREXTENSIONS

Wij verkopen hairextensions van single drawn, echt indiaas Remy-haar. Bij Delightful Hair krijg je een net zo mooie kwaliteit als bij welke andere winkel dan ook. Het enige verschil is dat wij het haar rechtstreeks van de fabriek kopen, waardoor wij de prijzen heel laag kunnen houden.HET VERSCHIL TUSSEN REMY EN NIET-REMY


Al het haar dat wij verkopen is Remy-haar. Remy betekent dat alle haren dezelfde kant op liggen en daardoor ontstaat er minder wrijving tussen de haren en zal het haar minder snel klitten dan hairextensions die niet van Remy-haar zijn. Haar dat niet van Remy is, is tweedekeushaar dat door elkaar verzameld wordt en daardoor een minder mooi en minder natuurlijk resultaat geeft als echte Remy-hairextensions.


HET VERSCHIL TUSSEN SINGLE DRAWN EN DOUBLE DRAWN


Single drawn haar wordt bij de wortel geknipt en is daarom net als je eigen haar dikker bij de wortel dan aan de punt. Double drawn-hairextensions zijn zowel bij de wortel als aan de punt geknipt, waardoor alle haren in principe even lang zijn. 


SINGLE DRAWN HAIREXTENSIONS


We hebben ervoor gekozen om Indiaas haar te kopen, omdat dit sterk om Europees haar lijkt. Indiase vrouwen staan bekend om hun mooie, sterke haar. Daarom is Indiaas Remy-haar ideaal om hairextensions van te maken. Het aanbod van haar uit India is groot, omdat het gebruikelijk is dat Indiërs hun haar verkopen of weggeven.

Onze original hairextensions blijven tot 6 maanden mooi als ze goed worden behandeld.


DOUBLE DRAWN HAIREXTENSIONS


Voeg voor dikkere tips double drawn toe.


LICHT/DONKER HAAR


De meeste Indiërs hebben donker haar, maar met de huidige verfmethoden kunnen onze fabrieken blonde hairextensions aanbieden van zeer hoge kwaliteit met een prachtig resultaat. Onze fabrieken kopen onbehandeld haar uit India, dat daarna verpakt wordt en rechtstreeks naar ons gestuurd wordt zonder tussenpersonen. Daarom kan Delightful Hair de beste prijzen voor hairextensions aanbieden.


KRULLEND/GOLVEND HAAR


Krullende en golvende hairextensions worden in speciale vormen onder hoge temperaturen gemaakt. Hierdoor wordt het haar iets meer aangetast. Daarom zijn golvende hairextensions van een iets mindere kwaliteit dan steil haar. Wij adviseren daarom om steil haar te kopen en het zelf te krullen.