Het product is in je winkelmandje geplaatst

 Hairextensions voor de laagste prijs         Koop op afbetaling         Snelle bezorging         KWALITEIT GEGARANDEERD         Gratis retourneren

BEVESTIGING & VERWIJDERING


Als je lang en vol haar wilt, kun je dat op meerdere manieren bereiken. Iedereen is verschillend en heeft verschillende wensen wat betreft hairextensions, dat weten wij van Delightful Hair maar al te goed. Wij vinden dat iedereen hairextensions moet kunnen dragen, daarom kun je bij ons verschillende soorten hairextensions vinden. Hier kun je lezen hoe de verschillende soorten hairextensions bevestigd worden en waaraan je moet denken bij de verschillende methodes.BONDINGS


BEVESTIGING
Verdeel het haar. Gebruik een beschermplaatje en pak een dunne pluk van je eigen haar. Leg de streng nail hair eronder en bevestig het met behulp van de warmtetang voor keratinewas. Als de was gesmolten is, rol je de bevestiging samen met je eigen haar en druk je hem stevig dicht. Zorg ervoor dat de was de hele haarlok omsluit en dat er zich geen lucht binnen de bevestiging bevindt. Ga zo pluk voor pluk te werk. Begin in je nek en werk omhoog.

VERWIJDERING
Breng de remover aan op de bevestiging en laat het inwerken. Gebruik de verwijdertang en klem hem stevig om de bevestiging heen. Daarna trek of kam je de streng nai lhair voorzichtig uit. Herhaal dit om eventuele resten te verwijderen. 

Als je gebruikmaakt van nail hair extensions, mag hitte niet te dicht in de buurt van de bevestigingen komen. Door bijvoorbeeld langdurige blootstelling aan direct zonlicht, hitte van een haarföhn of warm water kunnen de bevestigingen smelten of losraken. Dit geldt ook voor haarproducten in de buurt van de bevestigingen. Borstel het haar en ontwar het dagelijks met je vingers, zowel in de punten als bij de bevestigingen, zodat je haar niet gaat klitten.


TAPE EXTENSIONS


BEVESTIGING
Verdeel het haar. Verwijder de beschermfolie van een streng haar en plaats het tegen de onderste rand van de scheiding. Til de streng op en verwijder haar dat niet meegaat. Plaats nog een streng haar met tape onder de eerste streng, zodat de tape bij elkaar komt met je eigen haar ertussenin. Druk het stevig vast. Herhaal dit langs de scheiding en begin vervolgens langs een nieuwe scheiding, totdat je tevreden bent met de hoeveelheid extensions.

VERWIJDERING
Breng de remover aan op de gehele bevestiging en masseer het in. Scheid de strengen met je vingers of met een kam. Gebruik meer remover als dat nodig is en verwijder vervolgens de streng haar met tape. Breng remover aan op eventuele resten. Herhaal dit voor elke streng haar.

De tape is gevoelig voor hitte en haarproducten, dus vermijd dit in de buurt van de bevestiging. Borstel het haar regelmatig en ontwar eventuele klitten.  


MICRORING EXTENSIONS - LOOP EXTENSIONS


BEVESTIGING
Voor het bevestigen van loophair heb je een tang en een puntkam nodig. Verdeel het haar en pak een kleine lok van je eigen haar met behulp van de kam. Trek je eigen haar door het oogje van de streng loophair. Vervolgens trek je het oogje door de microring. Zorg ervoor dat de microring ongeveer 1 cm van je hoofdhuid uitkomt. Gebruik de tang om de microring dicht te knijpen. De microring moet stevig vastgeknepen worden, zodat de ring plat wordt.

Als je loophair bevestigt, moet je ervoor zorgen dat je genoeg van je eigen haar door de microring haalt. Je moet een bepaalde mate van weerstand voelen wanneer je het haar door de microring haalt. Als je te weinig of te veel haar pakt, dan kan de microring niet goed genoeg bevestigd worden.

VERWIJDERING
Gebruik de tang en klem de microring in de tegenovergestelde richting, zodat de ring opengaat. Trek de streng loophair uit je haar en herhaal dit voor de overige strengen haar.


NANO EXTENSIONS


BEVESTIGING
Begin met het verdelen van je haar. Rijg een paar nanoringen op de haak. Pak een pluk van je eigen haar met behulp van een puntkam en trek het haar door de haak. Trek het haar vervolgens door de nanoring. Plaats een streng nano extension in de nanoring en klep de ring met behulp van een tang vast. Klem de nanoring stevig vast.

VERWIJDERING
Gebruik de tang en klem de nanoring in de tegenovergestelde richting, zodat de ring opengaat. Trek de streng nano extensions uit je haar en herhaal dit voor de overige strengen haar.

Vermijd hitte en haarproducten dicht bij de bevestigingen, omdat de was waar het metalen oogje in zit daardoor kan losraken. 

 


HAIR WEAVE - HAARTRENZEN


BEVESTIGING
Er zijn veel mogelijkheden met hair weave. Je kunt het vastlijmen, innaaien of het met behulp van microringen bevestigen. Door clips in te naaien kun je ook je eigen clip-onset maken. Met weinig moeite kun je hairextensions krijgen die helemaal aan jouw persoonlijke wensen voldoen.

Voorbeelden van de bevestigingsmogelijkheden van hairweave

Lijm: Verdeel het haar waar je de hairextensions wilt plaatsen. Knip de hairextensions op de gewenste lengte. Breng lijm voor hairextensions op zowel de hairweave als je eigen haar aan, net onder de scheiding. Druk de hairweave stevig vast. Herhaal dit totdat je tevreden bent met de hoeveelheid haar.

Weave: Verdeel het haar. Maak een invlecht horizontaal langs de scheiding en bevestig hem. Knip de hairextensions op de gewenste lengte. Trek een draad door de gebogen naald en naai de hairweave vast in de vlecht. Herhaal dit totdat je tevreden bent met de hoeveelheid haar. Begin in je nek en werk omhoog.

Microringen: Verdeel het haar waar je de hairextensions wilt bevestigen en knip ze op de gewenste lengte. Rijg een microring op een haak voor microringen. Plaats de hairweave tegen de onderzijde van de scheiding. Gebruik de haak om een deel van je eigen haar en een deel van de hairweave te pakken. Haal het haar door de microring en klem de ring dicht met behulp van een tang.


PONYTAIL


BEVESTIGING
Maak een paardenstaart in je eigen haar. Maak de kam vast aan de paardenstaart en sluit vervolgens het klittenband. Zet het uiteinde van het haar vast met een haarspeld.

VERWIJDERING
Rits het klittenband los en til de paardenstaart op.

Verwijder het haar als je gaat sporten, douchen en slapen. Kam het haar dagelijks door en ontwar eventuele klitten. Je kunt het haar stylen zoals je gewend bent en je kunt het met de hand in lauw water wassen met shampoo en conditioner speciaal voor hairextensions.


CLIP-IN EXTENSIONS


BEVESTIGING
Verdeel het haar op je achterhoofd. Je kunt je eigen haar aan de onderkant van de scheiding touperen, zodat de clips beter blijven zitten. Open de clips van de clip-in delen, haak ze vast in het getoupeerde haar en druk ze dicht. Doe dit ook met de overige delen. Begin in je nek en werk omhoog en vervolgens naar de zijkanten. 

VERWIJDERING
Open de clips en verwijder het haar deel voor deel. 

Verwijder het haar als je gaat sporten, douchen en slapen. Kam het haar dagelijks door en ontwar eventuele klitten. Je kunt het haar stylen zoals je gewend bent en je kunt het met de hand in lauw water wassen met shampoo en conditioner speciaal voor hairextensions.

 


HALO EXTENSIONS


BEVESTIGING
Leg de draad over je eigen haar, met een paar vingers wijd vanaf de haarlijn in het voorhoofd. Druk je halo hairextensions naar beneden zodat deze over je eigen haar geplakt worden, zorg ervoor dat de clips open zijn. Druk op de clips zodat ze sluiten en in je haar zitten. De draad is naar wens verstelbaar. Zodra de hairextensions op hun plaats zitten, neem je een kam en trek je je eigen haar omhoog zodat het meeste boven de lok en de hairextensions terecht komt zodat dit verborgen blijft.

VERWIJDERING
De clips worden geopend en vervolgens wordt het losse haar gewoon naar boven getild en vervolgens losgemaakt van het hoofd.

Verwijder het haar als je gaat sporten, douchen en slapen. Kam het haar dagelijks door en ontwar eventuele klitten. Je kunt het haar stylen zoals je gewend bent en je kunt het met de hand in lauw water wassen met shampoo en conditioner speciaal voor hairextensions.