Het product is in je winkelmandje geplaatst

 Hairextensions voor de laagste prijs         Koop op afbetaling         Snelle bezorging         KWALITEIT GEGARANDEERD         Gratis retourneren

GIDS - KLEUR


We hebben meer dan 20 verschillende kleuren om uit te kiezen, afhankelijk van de bevestigingsmethode, inclusief veel verschillende ombrekleuren. Zo vind je zeker een kleur die bij je past. 


Kleurenkaart


FärgkartaJe kunt onze kleurstalen kopen of lenen om de kleur te vinden die het best bij jouw haar past. Omdat het onder andere vanwege het licht lastig kan zijn om te bepalen of een kleur op een plaatje de juiste kleur is, raden we aan om de kleurstalen te bestellen. Als je de ring niet wilt houden, kun je hem weer terugsturen met ons retourlabel waarmee je gratis kunt retourneren. Wij laten de kosten dan vervallen.


WELKE HAARKLEUR PAST BIJ MIJ?


Welke kleur bij jou past, is in de eerste plaats een kwestie van smaak. Als jij blij bent met je haarkleur, is dat voor jou de juiste haarkleur. Afhankelijk van je eigen kleuren, passen koele of warme tinten beter bij jou. Een eenvoudige regel is dat wanneer gouden sieraden je het mooist staan, warme tinten het meest geschikt zijn voor jou. Als zilver jouw kleur is, dan staan koele tinten waarschijnlijk het mooist. Als je verschillende tinten in je hairextensions wilt combineren, bereik je het beste resultaat als je alleen koele of alleen warme tinten combineert.


HAIREXTENSIONS VERVEN


We raden het af om je hairextensions te verven, omdat ze al een stevige behandeling ondergaan hebben. Daarom hopen we dat je een kleur vindt die meteen bij jouw haar past.

Om van onze 30 dagen tevredenheidsgarantie gebruik te maken het haar mag niet gekleurd of gebleekt zijn.


GRATIS RETOUR


Is de kleur die je besteld hebt niet de juiste? Wij bieden gratis retourneren aan, zodat je het haar kunt terugsturen als het niet goed is en je het gratis tegen de juiste kleur kunt ruilen.

Lees hier meer over.


HULP BIJ KLEUREN


Als je het toch lastig vindt om de juiste kleur te vinden, helpen we je graag. Stuur een foto naar [email protected] en vertel wat je wensen zijn. We zullen je dan zo goed mogelijk proberen te helpen.