Het product is in je winkelmandje geplaatst

 Hairextensions voor de laagste prijs         Koop op afbetaling         Snelle bezorging         KWALITEIT GEGARANDEERD         Gratis retourneren

VOORWAARDEN


Algemene Voorwaarden


De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met Delightful AB (Delightful Hair) sluit. Wanneer je een bestelling plaatst, ga je akkoord met deze voorwaarden. De voorwaarden zijn alleen van toepassing als je consument bent en bestellingen plaatst via de webshop www.delightfulhair.nl. Bestellingen geplaatst door personen jonger dan 18 jaar worden getoetst aan de regels die gelden voor contante aankopen en moeten voor de bestelling goedkeuring ontvangen hebben van hun voogd. 

Uitverkochte producten en afbeeldings- en typfouten op de website van Delightful AB zijn voorbehouden, zoals fouten in productomschrijvingen of technische specificaties, onjuiste prijzen en prijsaanpassingen (zoals gewijzigde prijzen van leveranciers of valutaschommelingen) of onjuiste voorraadinformatie. Delightful AB heeft het recht om dergelijke eventuele fouten te corrigeren en om informatie op elk moment te wijzigen of bij te werken. Als een onjuiste prijs is aangegeven voor een product dat je besteld hebt, zullen we je hiervan vanzelfsprekend op de hoogte stellen en zullen we wachten op je goedkeuring van de gecorrigeerde prijs voordat de bestelling wordt voortgezet. Alle beeldinformatie in de webshop dient uitsluitend beschouwd te worden als illustraties. Van dergelijke illustraties kan niet worden gegarandeerd dat ze het aantal producten weergeven dat je ontvangt of dat ze het exacte uiterlijk en de exacte functies en oorsprong van het product weergeven.

Alle inhoud van de webshop is in het bezit van Delightful AB of haar licentiegevers. De informatie wordt beschermd door onder andere wetgeving over intellectueel eigendom en marktwetgeving. Dit betekent dat merken, handelsnamen, productnamen, foto's en grafische beelden, design, lay-out en informatie over producten, diensten en andere inhoud niet mogen worden gekopieerd of gebruikt zonder schriftelijke toestemming van Delightful AB.

Neem contact op met onze klantenservice als je ontevreden bent met producten die je in onze webshop hebt besteld. Als je nog steeds niet tevreden bent, dan kun je contact opnemen met The National Board for Consumer Disputes www.arn.se of met het platform voor online geschillenbeslechting van de Europese Commissie ec.europa.eu/odr. We zijn voornemens mee te werken aan de regeling inzake geschillenbeslechting.

Delightful AB is niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door omstandigheden die buiten de redelijke controle van Delightful AB vallen. Voorbeelden van deze omstandigheden zijn algemene arbeidsconflicten, oorlog, brand, blikseminslag, terroristische aanslagen, gewijzigde bepalingen van de overheid, technische problemen, het falen van elektrische aansluitingen of telecom-/data-aansluitingen, problemen bij de leverancier, het transport of de productie, wisselkoersschommelingen of natuurrampen. Deze omstandigheden zijn grond voor vrijwaring van schadevergoedingen en andere consequenties. Indien dergelijke omstandigheden zich voordoen brengt Delightful AB je op de hoogte van de ontstane situatie. Indien de omstandigheden langer dan twee maanden aanhouden, hebben zowel jij als Delightful AB het recht om de aankoop met onmiddellijke ingang ongedaan te maken.

Delightful AB behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Alle wijzigingen in deze voorwaarden zullen worden gepubliceerd in de webshop. Wijzigingen gelden vanaf het moment dat je instemt met de voorwaarden bij het plaatsen van een nieuwe bestelling of bij een bezoek aan de webshop, of 30 dagen nadat Delightful AB je op de hoogte heeft gebracht van de wijzigingen.

Delightful AB volgt de wet persoonsgegevens (PUL). Door je registratie en bestelling ga je ermee akkoord dat wij je gegevens opslaan en gebruiken volgens PUL in onze business om aan de overeenkomst met jou te voldoen. Alle prijzen van de producten in de webshop www.delightfulhair.nl zijn inclusief 25% btw.

 


Betaalmethodes


KLARNA CHECKOUT

In samenwerking met Klarna kunnen we onze klanten aanbieden om via Klarna Checkout te betalen. De betaalmethodes waartussen je kunt kiezen zijn:

  • factuur
  • krediet limiet
  • creditcard
  • directe overschrijving via je bank

Factuur is de standaard betaalmethode.

Het gebruik van de Checkout zelf is kostenvrij, maar bijkomende rente en/of kosten kunnen van toepassing zijn op de geselecteerde betaaloptie (dit wordt aangegeven in de informatie voor elke betalingsoptie in de Checkout).

Gebruikersvoorwaarden Klarna Checkout (“Voorwaarden”).

PAYPAL
Betaal snel en veilig met PayPal. Je kunt ervoor kiezen om te betalen met je PayPal-saldo of met een betaalrekening of creditcard die aan je PayPal-account is gekoppeld. Ga voor meer informatie naar www.paypal.com.