Het product is in je winkelmandje geplaatst

 Hairextensions voor de laagste prijs         Koop op afbetaling         Snelle bezorging         KWALITEIT GEGARANDEERD         Gratis retourneren

BEZORGING EN RETOUREN


LEVERINGSINFORMATIE


Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt er een orderbevestiging naar je verzonden (dit is een automatisch bericht, dus als je het niet binnen een paar minuten ontvangt, check dan je spam). Lees deze door en controleer of alle gegevens kloppen. Als uw pakket door UPS wordt verzonden, ontvangt u een trackingnummer op uw e-mailadres zodra het pakket is verzonden. Als het pakket met Postnord wordt verzonden, is het niet traceerbaar maar wordt het binnen 3-6 werkdagen in uw brievenbus afgeleverd.

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden. De levertijd is 1-6 werkdagen, afhankelijk van de verzendmethode die u kiest. Rond feestdagen en bij verkeershinder kan de levertijd langer zijn. Als wij niet aan de afgesproken levertijd kunnen voldoen omdat het product uitverkocht is, nemen wij contact met je op via het geregistreerde e-mailadres. In het geval van vertraging kan de klant op de bestelling wachten of de bestelling wijzigen of annuleren. De verzendkosten bedragen €5,99 / 9,99 / 14,99.

Normaal gesproken wordt je bestelling nadat je bestelling door ons verzonden samen met je gewone post bij je bezorgd. Als het pakket te groot is of een hoge bestelwaarde heeft, wordt het pakket direct naar het dichtstbijzijnde postkantoor verzonden. Je kunt het pakket dan zelf eenvoudig ophalen met een ophaalbriefje.

Producten die niet worden opgehaald, worden naar ons geretourneerd. Indien een besteld pakket niet opgehaald wordt, worden de retour-, administratie- en verwerkingskosten bij jou in rekening gebracht. Deze kosten bedragen momenteel tot €25.


RETOURNEREN & RECHT OP RUILEN


RETOURRECHT

Volgens de wet heb je altijd een herroepingsrecht van 14 dagen, maar bij Delightful AB willen we dat je je als consument veilig voelt als je bij ons winkelt, daarom bieden we je een onbeperkt retourrecht. Om het recht op retour van toepassing te laten zijn, moet aan deze punten worden voldaan:

 • Je hebt het recht om het product te inspecteren, dus het is prima om het haar uit de plastic folie te halen. Wel moeten de seals (de draadjes rond het haar) om hygiënische redenen intact zijn.
   
 • Alle verpakkingen dienen aan ons geretourneerd te worden.
   
 • In de kapsalon mag niet gerookt worden.

Neem contact op met onze klantenservice voor een gratis retourlabel. Als je een nieuw product wilt, plaats er dan een nieuwe bestelling voor.

HOE HET HAAR RETOURNEREN

 • Verpak het product goed in dezelfde doos/zak waarin het is verzonden. Als alternatief kunt u ook uw eigen verpakking gebruiken
   
 • Stuur ook de orderbevestiging of een briefje mee met dezelfde informatie erop.
   
 • Plak het retourlabel op het pakket en lever het in bij de dichtstbijzijnde brievenbus van PostNL. Het label mag niet worden gescand door een postkantoor. Als je geen retourticket hebt, neem dan contact op met onze klantenservice en we sturen je een e-mail.

RECHT OP RUILEN

Als je een nieuw product wilt, plaats er dan een nieuwe bestelling voor. Je stuurt het oude product naar ons terug met behulp van het retourlabel dat in het pakket zit. We zullen je dan dezelfde dag dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, het volledige bedrag terugbetalen.