Het product is in je winkelmandje geplaatst

 Hairextensions voor de laagste prijs         Koop op afbetaling         Snelle bezorging         30 dagen tevredenheidsgarantie         Gratis retourneren

BEZORGING EN RETOUREN


LEVERINGSINFORMATIE


Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt er een orderbevestiging naar je verzonden. Lees deze door en controleer of alle gegevens kloppen. Wanneer je bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, ontvang je ook een verzendbevestiging op het e-mailadres dat je bij de kassa hebt doorgegeven. In de verzendbevestiging ontvang je een volgnummer waarmee je het pakket kunt volgen.

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden. De levertijd is 2-5 werkdagen. Rond feestdagen en bij verkeershinder kan de levertijd langer zijn. Als wij niet aan de afgesproken levertijd kunnen voldoen omdat het product uitverkocht is, nemen wij contact met je op via het geregistreerde e-mailadres. In het geval van vertraging kan de klant op de bestelling wachten of de bestelling wijzigen of annuleren. De verzendkosten bedragen €4,99.

Normaal gesproken wordt je bestelling 2-5 werkdagen nadat je bestelling door ons verzonden samen met je gewone post bij je bezorgd. Als het pakket te groot is of een hoge bestelwaarde heeft, wordt het pakket direct naar het dichtstbijzijnde postkantoor verzonden. Je kunt het pakket dan zelf eenvoudig ophalen met een ophaalbriefje.

Producten die niet worden opgehaald, worden naar ons geretourneerd. Indien een besteld pakket niet opgehaald wordt, worden de retour-, administratie- en verwerkingskosten bij jou in rekening gebracht. Deze kosten bedragen momenteel tot €25.


RECHT OP RUILEN & RETOURNEREN


EEN PRODUCT RUILEN

Als het haar niet wordt gebruikt, is het mogelijk om het product te veranderen. Verpak het product goed in dezelfde verpakking als waarin je het ontving of in een eigen verpakking. Schrijf de gegevens op een vel papier en stop het in het pakket. Om het pakket gratis te retourneren, plak je het retourlabel op het pakket en lever je het af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Neem contact op met onze klantenservice als je geen retourlabel hebt, dan mailen we je een nieuw label.

RETOURRECHT

Wij bieden u een onbeperkt retourbeleid, waarmee u uw haar kunt retourneren, ongeacht hoe lang het geleden is sinds uw aankoop. Alleen voor ongebruikt haar. Als je je om een of andere reden bedenkt, kun je de producten retourneren en je geld terugkrijgen. Verpak het product goed in dezelfde verpakking als waarin je het ontving of in een eigen verpakking. Schrijf de gegevens op een vel papier en stop het in het pakket. Om het pakket gratis te retourneren, plak je het retourlabel op het pakket en lever je het af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Neem contact op met onze klantenservice als je geen retourlabel hebt, dan mailen we je een nieuw label.