Het product is in je winkelmandje geplaatst

 Hairextensions voor de laagste prijs         Koop op afbetaling         Snelle bezorging         KWALITEIT GEGARANDEERD         Gratis retourneren

BEZORGING EN RETOUREN


LEVERINGSINFORMATIE


Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt er een orderbevestiging naar je verzonden (dit is een automatisch bericht, dus als je het niet binnen een paar minuten ontvangt, check dan je spam). Lees deze door en controleer of alle gegevens kloppen. Als uw pakket door UPS wordt verzonden, ontvangt u een trackingnummer op uw e-mailadres zodra het pakket is verzonden. Als het pakket met Postnord wordt verzonden, is het niet traceerbaar maar wordt het binnen 3-5 werkdagen in uw brievenbus afgeleverd.

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verzonden. De levertijd is 1-5 werkdagen, afhankelijk van de verzendmethode die u kiest. Rond feestdagen en bij verkeershinder kan de levertijd langer zijn. Als wij niet aan de afgesproken levertijd kunnen voldoen omdat het product uitverkocht is, nemen wij contact met je op via het geregistreerde e-mailadres. In het geval van vertraging kan de klant op de bestelling wachten of de bestelling wijzigen of annuleren. De verzendkosten bedragen €4,99-14,99.

Normaal gesproken wordt je bestelling nadat je bestelling door ons verzonden samen met je gewone post bij je bezorgd. Als het pakket te groot is of een hoge bestelwaarde heeft, wordt het pakket direct naar het dichtstbijzijnde postkantoor verzonden. Je kunt het pakket dan zelf eenvoudig ophalen met een ophaalbriefje.

Producten die niet worden opgehaald, worden naar ons geretourneerd. Indien een besteld pakket niet opgehaald wordt, worden de retour-, administratie- en verwerkingskosten bij jou in rekening gebracht. Deze kosten bedragen momenteel tot €25.


RECHT OP RUILEN & RETOURNEREN


EEN PRODUCT RUILEN

Als het haar niet wordt gebruikt, is het mogelijk om het product te veranderen. Verpak het product goed in dezelfde verpakking als waarin je het ontving of in een eigen verpakking. Schrijf de gegevens op een vel papier en stop het in het pakket. Als het pakket met Postnord is verzonden, zit er een retourbon in het pakket. Maak er gebruik van en laat de retourzending achter in je dichtstbijzijnde Posti-brievenbus. Als het pakket door UPS is verzonden, vindt u een retournota om af te drukken op de trackingpagina zodra het pakket is afgeleverd.

RETOURRECHT

Wij bieden u een onbeperkt retourbeleid, waarmee u uw haar kunt retourneren, ongeacht hoe lang het geleden is sinds uw aankoop. Alleen voor ongebruikt haar. Als je je om een of andere reden bedenkt, kun je de producten retourneren en je geld terugkrijgen. Verpak het product goed in dezelfde verpakking als waarin je het ontving of in een eigen verpakking. Schrijf de gegevens op een vel papier en stop het in het pakket. Als het pakket met Postnord is verzonden, zit er een retourbon in het pakket. Maak er gebruik van en laat de retourzending achter in je dichtstbijzijnde PostNL-brievenbus.